Over ons

Bent u opzoek naar een betaalbare professionele responsive website? Wij bouwen responsive websites voor het MKB, werkzoekenden en de woningmarkt. Als WordPress duizendpoten vormen wij de online brug tussen u en uw doelgroep. Onze aanpak is simpel en doeltreffend.

Jaarlijks kijken onze specialisten welke producten er op de markt komen en welke trends zich in de wereld van webdesign ontwikkelen zodat de website altijd aansluit op de gebruikerservaring van uw doelgroep. Dit resulteert in een hogere notering in Google en een betere conversie voor uw webwinkel.

Het aan onze specialisten uitbesteden van uw webdesign betekent dat u zich kunt richten op uw specialisme om zo in uw bedrijfsproces belangrijke tijds- en daarmee kostenbesparingen te kunnen behalen. Meereurosonline.nl vormt de online brug tussen u en uw doelgroep.

Naast webdesign bieden wij ZZP’ers, het midden- en kleinbedrijf en de woningmarkt de volgende aanvullende diensten: Zoekmachineoptimalisatie (SEO), Linkbuilding, Domeinregistratie, Live chat, Affiliate marketing, Adverteren op Facebook, WhatsApp marketing en website onderhoud. Onze aanpak is simpel en doeltreffend. Wij stellen kwaliteit en resultaat voorop.

Baalt u ook van
  • Een te lage notering van uw website in bijvoorbeeld Google;
  • De verouderde look van uw huidige website;
  • Het niet aansluiten van uw website op de hedendaagse gebruikerservaring;
  • Een te lage online respons van uw doelgroep;
  • Het niet goed functioneren van uw website op uw tablet of smartphone;
  • Het niet eigenhandig kunnen actualiseren van uw website.
Onze missie

Veel ondernemers realiseren zich niet dat een significant deel van de bezoekers de website via de mobiele telefoon bezoekt. De verwachting is dat er nog meer producten op de markt komen waarop uw website wordt bekeken.

Om geen kansen te laten liggen is het dan ook een must om uw website te optimaliseren voor zowel een desktop pc, een laptop, een tablet, een smartphone en toekomstige producten, zodat uw website hiermee voldoet aan de eisen van Google waardoor het een hogere notering in de zoekresultaten krijgt.