Onze diensten

Naast professionele responsive bedrijfswebsites bieden wij ZZP’ers, het midden- en kleinbedrijf en de woningmarkt ook aanvullende diensten.

Domein en hosting

Domeinregistratie is het vastleggen van een domein voor een bepaalde periode. Dit doet u bij de goedkoopste hostingprovider.

Linkbuilding

Linkbuilding houdt in dat er links naar uw website geplaatst worden op andere websites, waardoor uw website als stijgt in Google.

Online Video Marketing

Online video marketing op Youtube heeft als doel veel kijkers te trekken met een video en om hen vervolgens aan te zetten tot een actie.

Responsive webdesign

Bent u opzoek naar een betaalbare professionele responsive website? Wij bieden het MKB en de woningmarkt aanvullende diensten.

Website onderhouden

Wilt u uw website onderhouden, maar komt u er niet aan toe om het actualiseren? De Virtual Assistant (VA) kan u hierbij helpen.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners belonen voor de gegenereerde verkopen.

Zoekmachineoptimalisatie

Het doel van SEO is om een website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google en om meer bezoekers te krijgen.

Adverteren op Facebook

Facebook advertenties zijn betaalde berichten van bedrijven die in en naast de tijdslijn van Facebook gebruikers getoond worden.

Vulservice

Heeft u geen tijd om uw website zelf van content (tekst, logo, afbeeldingen enz.) te voorzien of wilt u het gewoon liever aan ons uitbesteden.

Wordpress cursus

Met Wordpress cursus op maat leert u uw Wordpress website beter kennen met behulp van een ervaren WordPress websitebouwer.

WhatsApp Marketing

Alleen al in Nederland heeft WhatsApp 9,5 miljoen actieve gebruikers. Breidt uw klantenservice uit met WhatsApp marketing, Facebook en Twitter.

Viral Marketing

Viral marketing is mond-tot-mondreclame, op het Internet ziet u viral marketing het meeste terug in de vorm van “vertel-een-vriend” acties.

Bescherm uw WHOIS gegevens voor buitenstaanders en wordt nu anoniem eigenaar/eigenares van uw domeinnaam!

Uw domeinnaam registreren