Online marketing

WILT U OOK

Graag gezien worden meer naamsbekendheid  en online marketing?

Naast professionele responsive bedrijfswebsites biedt Meereurosonline.nl ZZP’ers en het midden- en kleinbedrijf ook online marketing. Dit geldt ook voor de woningmarkt. Als WordPress duizendpoten vormen wij de online brug tussen u en uw doelgroep. Onze aanpak is simpel en doeltreffend. Eerst bepalen wij samen uw doelgroep. Vervolgens bepalen we de juiste strategie om uw doelgroep te bereiken op weg naar uw online succes.

Offerte aanvragen
Meereurosonline
Contact

De oplossing

GOOGLE MIJN BEDRIJF

Met een bedrijfsprofiel op Google kunt u beheren hoe uw lokale bedrijf zichtbaar is in Google-producten, zoals Maps en Zoeken.

WHATSAPP MARKETING

Met WhatsApp Business kunt u uw bedrijfsprofiel beheren en uw klantenservice uitbreiden met WhatsApp marketing, Facebook en Instagram.

ADVERTEREN OP FACEBOOK

Facebook advertenties zijn betaalde berichten van bedrijven die in en naast de tijdslijn van Facebook gebruikers getoond worden.

ADVERTEREN OP INSTAGRAM

Instagram advertenties zijn betaalde berichten van bedrijven die in en naast de tijdslijn van Instagram gebruikers getoond worden.

VIRAL MARKETING

Viral marketing is mond-tot-mondreclame, op het Internet ziet u viral marketing het meeste terug in de vorm van “vertel-een-vriend” acties.

AFFILIATE MARKETING

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners belonen voor de gegenereerde verkopen.