Projecten

Bekijk hier onze
portfolio aan branche gerelateerde projecten.

Als u nou werkzaam bent als aannemer, dakdekker, glazenzetter, haarwerkspecialist, hovenier, kapper, mediator, schilder, tandarts, vrachtwagenchauffeur, zakelijk dienstverlener, ouderenverzorger of zelfstandige in de thuisontvangst, wij bouwen uw bedrijfswebsite ongeacht uw ambacht.

Offerte aanvragen
Projecten
Projecten
Projecten

Flex budget

Flex budget is meer dan alleen een uitzendbureau en heeft als bedrijf persoonlijk contact hoog in het vaandel staan en zij garanderen jou dat de arbeidskrachten die door hen voor jou worden geselecteerd vakkundig, hardwerkend en zeer gemotiveerd zijn om jouw onderneming naar een hoger niveau te brengen.

Naar website
Projecten

Rosmerta

Rosmerta is al ruim 19 jaar een begrip in Lelystad. Onze kernactiviteiten omvatten onder andere het bemiddelen/verstrekken van financiering binnen een breed spectrum investeringsdisciplines voor asset management en het bijhouden/overnemen van salaris- en financiële administraties voor/van kleine ondernemingen.

Naar website
Projecten

Wij willen woest

Wij Willen Woest.nl staat voor het Werken, Ondernemen & Stage lopen Tegelijk-project, kortom Wij Willen Woest.nl. De doelstelling van Wij Willen Woest.nl is het aan MBO studenten aanbieden van een hybride leeromgeving waarbij je als student in het echt leert ondernemen door middel van zzp-bemiddeling en open hiring.

Naar website
Projecten

S A & Partners

S A & Partners helpt nieuwkomers en EU burgers met het oplossen van diverse financiële vraagstukken. U en uw partner hebben dan één vaste contactpersoon die, vanwege de taalbarrière, voor al uw documenten het contact heeft met de Nederlandse overheid, woningcorporaties, advocatuur en arbeidsmarkt.

Naar website