Technisch VA

U WILT

Meereurosonline als Technisch Virtual   Assistant inschakelen.

Meereurosonline.nl kan daarnaast ook fungeren als uw technisch virtual assistant (TVA). Als uw technisch virtual assistant (TVA) ondersteunen en adviseren wij u bij uw dagelijkse (online) werkzaamheden. Wij voeren de werkzaamheden uit op afstand en vanuit een eigen werkplek.

Bijkomend voordeel voor u is dat wij zelf ook ondernemers zijn en ons daarom makkelijker in uw situatie kunnen verplaatsen. Wilt u ook online succes hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een passende oplossing. Wij kijken graag uit naar een samenwerking.

Meereurosonline
Contact
ONLINE

Brand development

Wij houden ons onder andere bezig met de techniek die gepaard gaat met het online ondernemen. U kunt hierbij denken aan het bouwen van uw responsive bedrijfswebsite, de uitvoering van uw online marketing en brand development.

Indien gewenst stellen wij namens u offertes op en nemen wij ook uw facturatie en debiteurenbeheer uit handen. Uw klanten vragen online een offerte aan en geven hun wensen door. Wij vertalen dit vervolgens om naar een offerte met opdrachtbevestiging. Zodra de klant de opdrachtbevestiging heeft ondertekend, ontvangt u hiervan een digitaal bewijs en kunt u aan de slag.

Uw voordeel

Het aan onze specialisten uitbesteden van uw webdesign betekent dat u zich kunt richten op uw specialisme om zo in uw bedrijfsproces belangrijke tijds- en daarmee kostenbesparingen te kunnen behalen. Meereurosonline.nl vormt de online brug tussen u en uw doelgroep.

Een extra voordeel voor u als ondernemer is dat Meereurosonline.nl niet op uw loonlijst staat. Hierdoor betaalt u geen werkgeverslasten zoals loonbelasting. premie volksverzekeringen (AOW, Anw en Wlz) premies werknemersverzekeringen (WW, WAO, WIA en ZW) en inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. De besparing op deze kosten kunt u dan weer gebruiken voor uw online marketing.

technisch virtual assistant

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren.